Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: 'Apartenenţa la NATO şi statutul nostru de membru al UE sunt pilonii principali ai politicii externe'

PSD
Marcel Ciolacu

Apartenenţa la NATO şi statutul nostru de membru al UE sunt pilonii principali ai politicii externe a ţării noastre, o viziune constantă şi împărtăşită de tot spectrul politic din România, se arată într-un mesaj transmis, duminică, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, cu ocazia Zilei NATO.

"Într-un moment greu prin care trece toată planeta, cred că trebuie să ne reamintim lucrurile care ne unesc şi valorile pe care le împărtăşim. Alianţa Nord-Atlantica este unul dintre simbolurile acestei legături puternice şi mă bucur că România a reuşit să devină unul dintre membrii puternici ai comunităţii transatlantice, contribuind din plin la securitatea şi prosperitatea sa. Apartenenţa la NATO şi statutul nostru de membru al UE sunt pilonii principali ai politicii externe a ţării noastre, o viziune constantă şi împărtăşită de tot spectrul politic din România", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că Ziua NATO în România, pe care o marcăm duminică, este o bună ocazie să ne reafirmăm acest statut şi să continuăm să sprijinim demersurile Alianţei pentru realizarea securităţii noastre comune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.