Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, CRITICAT de USR pe tema certificatului: 'Este plin de populism și stă cu ochii în sondaje'

Libertatea.ro
Ionuț Moșteanu

Certificatul Covid la locul de muncă trebuie legiferat în Parlament, declară vicepreședintele USR Ionuț Moșteanu. Decizia politică pe această temă este blocată în prezent în coaliția PSD-PNL-UDMR.

Ionuț Moșteanu îl critică la RFI pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, pentru eșecul legat de introducerea certificatului Covid la locul de muncă: „Ce mă miră pe mine foarte tare este poziția doctorului Rafila, un doctor care evident că înțelege cum funcționează și cum se poate lupta cu o pandemie, însă doctorul Rafila pare că a dat jurământul lui Hipocrate pe carnetul de partid, stă cu ochii în sondaje alături de domnul Marcel Ciolacu și spune hai, mai bine să nu luăm măsuri nepopulare, scapă cine poate", relatează Mediafax.

Vicepreședintele USR cere ca certificatul verde la locul de muncă să fie legiferat în Parlament:

„Trebuie făcut în Parlament, asta este foarte clar. În Parlament, atunci când există voință politică, lucrurile se pot mișca foarte repede. USR are toată disponibilitatea să discute cu toate celelalte partide, pentru a găsi o formă realistă, care poate ajuta autoritățile să se lupte cu coronavirusul".

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că certificatul Covid nu este singurul instrument de combatere a pandemiei și că nu trebuie pusă neapărat presiune pe români să se vaccineze sau nu. Ionuț Moșteanu taxează declarațiile liderului social-democrat: „Mi se par afirmații iresponsabile. Ce propune în schimb domnul Ciolacu? Nu a propus nimic. Este plin de populism, stă cu ochii în sondaje și nu-l interesează că va veni un val care va pune din nou presiune pe spitale, pe ATI, pe foarte multe business-uri și pe bugetul de stat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.