Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, replică pentru juristul CSA Steaua: 'Stadionul Ghencea poate fi închiriat de oricine plătește și respectă regulile, adică inclusiv de FCSB!'

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a răspuns juristului CSA Steaua, după ce acesta l-a acuzat pe social-democrat că „încurajează nerespectarea hotărârii instanțelor de judecată” prin declarațiile sale referitoare la disputarea meciurilor FCSB pe stadionul din Ghencea, potrivit ProSport.

„Stadionul Ghencea este al statului român. Construit din banii românilor. Prin urmare, nimeni – rețineți, NIMENI, nu își poate aroga vreun drept de proprietate asupra sau să dispună după bunul plac cine îl folosește sau nu. Conform legii, acel stadion poate fi închiriat de oricine plătește și respectă regulile. Adică inclusiv de FCSB!

Litigiile între diferitele părți nu au nicio legătură cu dreptul de a folosi un stadion. Ca să fiu clar: dacă un primar are un proces cu un cetățean, atunci acel cetățean nu mai poate primi nicio autorizație de la primărie pentru că se judecă cu primarul?! Este total absurd! În plus, orice control al Curții de Conturi ar arăta că într-o situație de genul acesta a fost prejudiciat bugetul prin refuzul de a încasa bani din folosirea stadionului.

Îmi doresc ca noul ministru al Apărării să clarifice toate aceste aspecte pentru că este total neproductiv ca un stadion în care s-au investit zeci de milioane de euro să fie folosit la capacitate minimă doar pentru a hrăni orgoliile unora și altora”, a declarat Marcel Ciolacu, în exclusivitate, pentru ProSport.

Anterior, Ciolacu afirmase că se va implica pentru ca suporterii echipei patronate de Gigi Becali să poată să își vadă favoriții jucând pe stadionul din Ghencea.

„Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! I-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă. Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă”, declara Marcel Ciolacu.

„L-aș ruga pe domnul Ciolacu să fie foarte atent când face asemenea declarații. Acea declarație nu își are rostul, practic se încurajează nerespectarea hotărârii instanțelor de judecată”, a reacționat juristul CSA Steaua, Florin Talpan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.