Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, după demiterea lui Streinu-Cercel: 'A avut curajul să le-o spună verde-n față că în România nu se testează!'

Facebook
marcel ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că demiterea lui  Streinu-Cercel de la conducerea Comisiei Anti-COVID s-a produs pentru că profesorul „a avut curajul să le-o spună verde-n față că în România nu se testează”, asta pentru că „Guvernul NU VREA!”, fiind înlocuit „cu o persoană care a spus că statul român testează și așa prea mult”.

Citește și: Klaus Iohannis: 'După 15 mai românii nu mai trebuie să aibă asupra lor declarația pe propria răspundere'

„Politrucii PNL nu suportă specialiștii care spun adevărul! De asta a fost demis profesorul Streinu-Cercel!

Citeam mai devreme în presă că Statul NewYork și Austria au finalizat deja testarea prin sondaj a populației. Au date exacte acum și știu cum să planifice reîntoarcerea la activitate și relansarea economiei!

La noi, profesorul Streinu-Cercel- cel care a propus testarea prin sondaj, tocmai a fost demis. Nu pentru că i s-ar reproșa ceva în activitatea sa de specialist. Ci pentru că, în urmă cu trei luni, atunci când toată lumea – mai puțin președintele Iohannis și PNL! - era speriată de ce urma să vină, Streinu-Cercel a propus un plan de măsuri, un plan ce nu s-a aplicat vreodată, deci fără urmări.

Mai mult, inclusiv public, i s-a reproșat delictul de opinie, deoarece același profesor Streinu-Cercel a avut curajul să le-o spună verde-n față că în România nu se testează! Nu pentru că nu am avea capacitate, ci pentru că Guvernul NU VREA! De asta l-au și înlocuit cu o persoană care a spus că statul român testează și așa prea mult.

Mistificarea de la cel mai înalt nivel o cred doar cei care au făcut-o! Sunt sigur că oamenii au văzut singuri adevărul. La fel, cum am văzut că, în #Românianormală condusă de liberali, specialiștii încurcă.

Pentru că specialiștii nu fac jocul unui guvern de paie, incompetent și de rea-credință, pentru că specialiștii au curajul să spună adevărul, pentru că specialiștii nu pot fi controlați! Și, de aceea, trebuie înlocuiți cu politruci...”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, ieri, că l-a demis pe medicul Adrian Streinu Cercel de la conducerea comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății. În locul său va fi numită Adriana Pistol, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.