Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, după victoria la CCR pe tema moțiunii de cenzură: 'Așteptăm motivarea și pe urmă vom lua o decizie politică'

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat marți că va aștepta motivarea CCR pe tema moțiunii de cenzură, după care va lua o decizie privind oportunitatea continuării demersului. Curtea Constituţională a României a stabilit că nu există conflict juridic între Guvern şi Parlament ca urmare a depunerii unei moţiuni de cenzură în sesiune extraordinară.

„Am citit textul CCR, așteptăm motivarea și pe urmă vom lua o decizie politică privind oportunitatea continuării demersului. (...) În schimb, am văzut din alocările din HG costul moțiunii de către o anumită formațiune politică, care a primit la această alocare suma de 130 de milioane. Deci lucrurile încep să se limpezească pentru noi. Vom vedea și parlamentarii care n-au votat ce funcții și pe ce liste se vor regăsi, categoric ale PNL. (...) Am luat act de comunicat, așteptăm motivarea. N-aș vrea să am o opinie și până nu o să am o negociere cu colegii mei”, a spus Ciolacu.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a precizat, întrebat duminică dacă social-democraţii vor depune din nou moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, că va fi analizată această posibilitate. „Sperăm să nu fie cazul, deşi toate premisele începerii anului şcolar arată un dezastru”, a adăugat Dîncu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.