Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Guvernarea PNL înseamnă cinism și tupeu! Marș cu hoția!

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, consideră că în timpul guvernării PNL s-a distrus tot ce a construit PSD în ultimii 3 ani, iar cei peste 600.000 de șomeri li se datorează liberalilor.

Citește și: Guvernul a schimbat legea pensiilor: scade cu 13 ani vârsta standard de pensionare pentru anumite categorii de angajați și se recalculează pensiile

”Guvernarea PNL produce 600 de mii de șomeri. În câteva luni, liberalii distrug tot ce se câștigase în 3 ani cu PSD.

Statistica oficială ne anunță că peste 628.000 de contracte de muncă au încetat definitiv în trei luni de pandemie (16 martie - 17 iunie). Iată factura incompetenței echipei Iohannis-Orban în a sprijini eficient economia.

Practic, în 7 luni de mandat, PNL a reușit să spulbere tot ce câștigase România în 3 ani de guvernare PSD, când șomajul ajunsese la un minim istoric. Liberalii aruncă astfel țara înapoi în guvernarea Boc-Băsescu, în 2011. Doar în acel coșmar economico-social am mai avut un asemenea șomaj de 5,2%.

Guvernarea PNL nu reușește nici măcar să mențină numărul actual al angajaților din economie, în schimb, liberalii au putut să-și angajeze aproape 15.000 de pile la stat! De fapt, singura strategie anti-șomaj care funcționează în România de azi este să ai carnet de partid cu sigla PNL.

Când oamenii rămân pe drumuri îți trebuie mult cinism și tupeu să vorbești despre investiții faraonice în două cincinale.
Liberalii insistă cu această farsă elogiată de un ministru drept “planul Marshall al PNL pentru România”. Singurul răspuns care se potrivește la asta este unul apăsat: Marș cu hoția!”, scrie Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.