Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Joe Biden pentru câștigarea alegerilor: 'Suntem din aceeaşi familie politică, afinităţile PSD sunt cu Partidul Democrat'

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că l-a felicitat pe Joe Biden pentru câştigarea alegerilor deoarece partidul pe care îl conduce şi Partidul Democrat din Statele Unite sunt 'din aceeaşi familie politică', potrivit Agerpres.

Întrebat, la Adevărul Live, de ce l-a felicitat pe Joe Biden, preşedintele ales al SUA din partea Partidului Democrat, deşi deocamdată nu s-au oficializat rezultatele, Ciolacu a spus: "Suntem din aceeaşi familie politică, afinităţile PSD sunt cu Partidul Democrat".

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

Ciolacu a adăugat că fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a făcut "o greşeală" atunci când s-a dus să se întâlnească cu Donald Trump.

"În acel moment, ştiu că domnul Dragnea s-a văzut cu viitorul preşedinte al Statelor Unite, că urma să depună jurământul. Nu ştiu cât de bună a fost acea întâlnire, eu aş fi preferat o discuţie şi o întâlnire instituţională, până la urmă, nu să prindem un moment festiv. A fost o greşeală, o iluzie şi a încercat să vândă percepţii şi nu adevăruri", a menţionat Ciolacu.

Preşedintele PSD a mai spus că România "a ieşit din Zona euro".

"Am ieşit din Zona euro, ca să nu mai minţim România, adică la o datorie publică de 45% spre 50%, este exclus ca Uniunea Europeană să ne accepte în Zona euro. Cred că aici ar trebui BNR să înceapă să ne explice mai bine acest derapaj, în ce zonă ne-a trimis", a afirmat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.