Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Nicolas Schmit ne-a sprijinit în scoaterea pragului impus pensiilor în PNRR

Radu Pop
ciolacu satu mare

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Nicolas Schmit, candidatul social-democraţilor europeni pentru şefia Comisiei Europene, ”este un prieten al României”, care a sprijinit ţara noastră în scoaterea pragului impus pensiilor în PNRR şi în atragerea de fonduri europene suplimentare.

”Familia social-democrată europeană s-a reunit la Roma pentru a lansa candidatul comun pentru şefia Comisiei Europene, în persoana comisarului pentru Locuri de Muncă şi Drepturi Sociale, Nicolas Schmit. Nicolas este un prieten al României care ne-a sprijinit în scoaterea pragului impus pensiilor în PNRR şi în atragerea de fonduri europene suplimentare de către ţara noastră”, a arătat Marcel Ciolacu, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că a discutat cu preşedintele PES, Stefan Lofven, despre strategia Partidului Social Democrat pentru câştigarea alegerilor, adăugând că beneficiază de sprijinul consistent al familiei social-democrat europene.

”Totodată, am felicitat-o pe Elly Schlein, Secretarul General al Partidului Democrat din Italia, pentru recenta victorie din alegerile regionale din Sardinia şi i-am mulţumit pentru disponibilitatea sa de a sprijini reprezentarea românilor pe listele Partidului Democrat la viitoarele alegeri”, a arătat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.