Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu nu comentează demisia lui Lucian Heiuş de la ANAF: Dacă prim-ministrul a luat această decizie, înseamnă că a existat to problemă

romaniatv.net
Lucian Heiuș

Marcel Ciolacu nu comentează demiterea lui Lucian Heiuş de la ANAF: Dacă prim-ministrul a luat această decizie, înseamnă că a existat to problemă

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat miercuri dacă demisia lui Lucian Heiuş de la şefia Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a însemnat că există o problemă privind încasările la buget, că a existat o problemă, „dacă prim-ministrul a luat această decizie”.

„Dacă prim-ministrul a luat această decizie, înseamnă că a existat to problemă”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat miercuri la Parlament dacă e de părere că a existat o problemă privind încasările la buget în contextul demisiei şefului ANAF Lucian Heiuş.

Şeful Agenţie Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Lucian Heiuş a demisionat din funcţie, la un an de la numire, iar postul său urmează să revină unui reprezentant al PSD.

„Regret că nu pot duce până la capăt procesul de modernizare a ANAF şi proiectele începute acum şi sper ca viitorul preşedinte să continue proiectele de digitalizare ale instituţiei”, a afirmarât Heiuş care a subliniat şi că, în mandatul său, ANAF „a deschis căi de acţiune către zone de evaziune care n-au mai fost abordate până acum”.

De asemenea, premierul Nicolae Ciucă a anunţat că l-a demis pe şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor şi că a luat act de demisiile şefilor ANAF şi Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale. Şeful Guvernului a mai spus că este nevoie de un sistem de colectare mai eficient, prin care bugetul să aibă resursele necesare politicilor publice aşteptate de cetăţeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.