Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu nu exclude eventuale alianțe de reîntregire a stângii: 'Nu prin șmecherii'

Facebook
ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Brăcila, că, în acest moment, nu exclude niciun fel de alianțe pentru reîntregirea stângii. „Ca președinte interimar, în acest moment eu nu exclud niciun fel de alianțe de reîntregire a stângii”, a declarat, într-o conferință de presă susținută la Brăila, Marcel Ciolacu

Anterior, în discursul rostit la conferința județeană a PSD Brăila, președintele interimar al social-democraților a spus că PSD trebuie să poarte negocieri cu toate formațiunile politice reprezentate în Parlament, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Câștigarea primăriei Capitalei îl face pe Ludovic Orban să-și calce pe orgoliu! Ce lideri PNL sunt bagați în sondaje

„Partidul Social-Democrat este singurul partid de opoziție din Parlament și dacă dorim să trecem o moțiune de cenzură atunci va trebui să negociem cu fiecare reprezentant și cu fiecare partid parlamentar”, a precizat Ciolacu.

„Cred într-o reîntregire a stângii, nu prin fuziuni, nu prin șmecherii, cred într-o reîntregire a stângii sub un proiect politic, sub o platformă politică. Declanșarea acestui proiect politic trebuie să aibă loc la congresul PSD, care va avea loc cel târziu pe 29 februarie”, a mai spus președintele interimar al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.