Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: 'Constituţia este depăşită'

PSD
Marcel Ciolacu PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că Legea fundamentală este depăşită, iar în viitorul Parlament ar fi necesare anumite discuţii despre modificarea Constituţiei.

"Constituţia este depăşită. Categoric trebuie, la fel cum ar fi trebuit un pact pe sănătate acum, indiferent cine este la guvernare, anumite principii şi reguli şi mai ales procentul din PIB alocat sănătăţii să fie respectat, cum este procentul de la apărare de 2%. (...) Se va ajunge, în următoarea majoritate parlamentară, şi chiar e o necesitate la anumite discuţii pentru modificarea Constituţiei", a spus Ciolacu, într-o dezbatere, întrebat dacă nu ar fi cazul ca Legea fundamentală să fie modificată având în vedere faptul că din ce în ce mai multe legi sunt contestate la Curtea Constituţională, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raluca Turcan, un nou val de critici dure la adresa PSD: ‘A lăsat Guvernul PNL fără mijloace legale de protecție a sănătății publice’

El a adăugat că "este evident un abuz al unui drept constituţional" faptul că anumite partide politice contestă foarte multe legi la CCR, că "nu s-a întâmplat în istoria României să fie atâtea atacuri legislative la Curte", dar "este perfect legal şi constituţional".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.