Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, sondaj pe Internet: 'Iohannis și Cîțu sunt doar ipocriți sau și iresponsabili? Ori ambele?'

Facebook
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, organizează pe Internet un sondaj, pentru a afla ce părere au oamenii despre Florin Cîțu și Klaus Iohannis. El a întrebat pe pagina sa de Facebook ce părere au românii despre Klaus Iohannis și Florin Cîțu: „sunt doar ipocriți sau și iresponsabili? Ori ambele?”

„Au refuzat să salveze vieți apelând la spitale ridicate de PSD ori că n-au putut- deci incompetență cruntă, ori că n-au vrut - adică iresponsabilitate criminală!

Anul trecut, spitalele modulare COVID din Pipera și de la Lețcani-Iași nu erau bune, fiindcă erau ridicate de administrații PSD! Așa că le-au sabotat cât au putut, le-au găsit tot felul de neajunsuri, deși unitățile au funcționat și au tratat sute de pacienți. Apoi, au preluat puterea și le-au abandonat cu totul, decretând că au învins pandemia.

Azi, după săptămâni bune de când cerem redeschiderea acestor spitale, sub presiunea imaginilor disperării, cu cozile de ambulanțe din fața UPU, în București și Iași, și-au dat brusc seama că sunt foarte bune. Ba se mai și laudă că au găsit soluții în plin val patru al pandemiei…

Au participat la un Congres cu 5000 de oameni în plină pandemie și ne-au lămurit că nu sunt precauți - ci foarte proști. Vă întreb, însă, ce credeți: Iohannis și Cîțu sunt doar ipocriți sau și iresponsabili? Ori ambele?”, a spus Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.