Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Popescu: 'CSU Craiova are contract de exclusivitate pentru a folosi 11 ani Stadionul Ion Oblemenco'

www.gsp.ro
stadion Ion Oblemeco Craiova

Preşedintele CSU Craiova, Marcel Popescu, a declarat, marţi, că gruparea pe care o conduce are un contract de exclusvitatea cu Consiliul Local pentru a folosi noul stadion "Ion Oblemenco".

"Beneficiarul, Consiliul Local, pune stadionul la dispoziţia Universităţii Craiova, care are un contract de exclusivitate. Nu vorbim de condiţii de egalitate, vorbim de documente şi de acte. Vineri, la ora 18.00, va începe ceremonia de inaugurare. Este un contract care mai durează încă 11 ani între Consiliul Local Craiova şi clubul Universitatea Craiova. Universitatea e una singură, cea care va juca cu Slavia Praga, vineri, la orele 20.00. Restul sunt speculaţii, alte echipe... Nu este o lege care dă dreptul Universităţii Craiova de a folosi în exclusivitate stadionul, este un contract cu drepturi şi obligaţii. E un parteneriat cu drepturi şi obligaţii. Fără acceptul Universităţii Craiova, nimeni nu poate juca pe Stadionul Ion Oblemenco. Este un stadion făcut în oraşul Craiova pentru cea mai faimoasă echipă din provincie, Universitatea Craiova. Să joace Mititelu? Aţi lăsa ca pe holul Universităţii din Craiova, instituţie academică, să vină copiii de la grădiniţă să se joace cu căldăruşe cu nisip şi să se împuşte cu pistoale cu apă? Vorbim de înaltă performanţă, nu de amatorism şi dilentantism", a declarat Popescu, la Pro X.

Citește și: CNI despre noul stadion din Craiova: 'Astăzi, încheiem în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor'

În replică, patronul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a catalogat afirmaţiile lui Popescu drept aberaţi şi a precizat că echipa sa va intra "în scurt timp" pe noul stadion.

"Preşedintele lui CSU Craiova nu cunoaşte normele elementare ale democraţiei şi drepturile tuturor cetăţenilor asupra bunurilor publice. Acel stadion nu a fost construit pentru Rotaru. E o aberaţie să spui că orice altă echipă are nevoie de acordul lui Rotaru să joace acolo. O afirmaţie făcută pentru a descuraja suporterii echipei noastre, pentru a crea o stare de incertitudine cu privire la această posibilitate. Eu sunt convins că vom intra pe acest stadion în scurt timp şi vom beneficia şi noi de drepturile pe care ni le conferă statul român", a spus el.

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a anunţat că încheie, marţi, în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor de reconstrucţie a Stadionului Ion Oblemenco din Craiova.

"Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a companiei.

CS Universitatea Craiova va inaugura noul stadion vineri, de la ora 20.00, într-un meci amical cu Slavia Praga.

Stadionul Ion Oblemenco are o capacitate de aproximativ 30.000 de locuri, valoarea lucrărilor de reconstrucţie fiind de 240 de milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.