Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Pușcaș, președinte U Craiova 1948 SA, se așteaptă la aproximativ 12.000-15.000 de spectatori la meciul cu U Cluj

www.stirilekanald.ro
Marcel Pușcaș

Marcel Pușcaș, președintele formației din liga a treia U Craiova 1948 SA, a declarat că se așteaptă la aproximativ 12.000-15.000 de spectatori prezenți la meciul de pe Stadionul "Ion Oblemenco", de marți, contra lui "U" Cluj, din șaisprezecimile Cupei României, scrie Mediafax.

U Craiova 1948 SA se va afla la primul meci disputat pe cel mai mare stadion din Oltenia. Până în prezent, pe arena "Ion Oblemenco" și-a desfășurat partidele de pe teren propriu echipa din Liga 1, Universitatea Craiova.

Citește și: Andre Emmett, fost jucător de NBA, a fost împuşcat mortal la Dallas

"Eu cred că vor fi mai mult de 10.000 de suporteri. S-au vândut până acum 9500 de bilete, mai sunt și invitații. Mă aștept să fie între 12.000 și 15.000 de suporteri la meci. Vin și din țară foarte mulți suporteri, în special din zona Olteniei și a Ardealului. Am văzut și o persoană din Arad, cu cinci bilete. Numărul acesta preconizat de suporteri este foarte mare pentru că accesul este doar pe bază de bilete vândute, s-au dat foarte puține invitații. Speranțe sunt, am scos două echipe din Cupa României. Ei au un avantaj, au jucători în componență cu sute de meciuri în Liga 1, dar jocul de fotbal îți poate aduce orice fel de surprize", a declarat Pușcaș, marți dimineața, la DigiSport.

Meciul dintre U Craiova 1948 SA și Universitatea Cluj va avea loc marți, de la ora 21:30, pe Stadionul "Ion Oblemenco", în șaisprezecimile Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.