Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Puşcaş şi-a dat demisia de la FRF: 'Nu de asta l-am ajutat pe Răzvan Burleanu la alegeri'

burleanu-1

Marcel Puscas si-a prezentat demisia din Comisia Tehnica a FRF, chiar inainte ca membrii sa voteze ramanerea sau nu a selectionerului Daum la carma nationalei. Membru fara drept de vot in aceasta Comisie, Puscas lanseaza un atac la adresa presedintelui FRF, Razvan Burleanu.

"Nu de asta l-am ajutat pe Razvan Burleanu la alegeri cu voturile mele... Stiu exact ce trebuie facut si nu ma regasesc in aceasta comisie. Sunt sigur ca daca s-ar fi tinut cont de parerea acestei comisii de la inceput, acum nu mai aveam aceasta problema cu Daum", a tunat Marcel Puscas la Sport Total FM.

Puscas afirma ca ratarea la Cupa Mondiala de anul viitor reprezinta o pierdere de 14 milioane de euro pentru Federatie. "Aproape 15% din bugetul FRF a fost alocat lui Daum si staff-ului sau. Bugetul FRF se ridica undeva la 10 milioane, deci va dati seama cam cati bani s-au aruncat pe acest Daum. FRF, dupa aceasta ratare la Mondialul din Rusia, a pierdut 14 milioane de euro! Cine raspunde pentru asta?", a continuat fostul fotbalist.

"Am ajuns sa complementam acest sistem al lui Daum, 4-2-3-1, si la echipele de copii si juniori, totul pentru a incerca musamalizarea acestei greseli cu numirea lui la carma nationalei. Este jenant", a conchis Puscas. La alegerile pentru presedintia FRF, din 2014, Marcel Puscas a trecut in tabara lui Razvan Burleanu, caruia i-a cedat voturile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.