Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela și oamenii săi din MAI au adoptat planul de măsuri pentru alegerile locale

Facebook
Marcel Vela

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a adoptat, miercuri, planul general de măsuri cu privire la alegerile locale din 27 septembrie.

"Ţinând cont de actualul context generat de pandemia de COVID-19, reprezentanţii instituţiilor cu responsabilităţi în organizarea şi desfăşurarea alegerilor au subliniat, în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale, importanţa unei bune colaborări atât la nivel central, cât şi la nivel teritorial, pentru ca alegerile să fie organizate în condiţii de legalitate, dar şi de protejare a sănătăţii cetăţenilor", informează un comunicat al MAI.

Citește și: Virgil Musta dezvăluie de ce e obligatorie internarea persoanelor testate pozitiv cu Covid-19: ‘Din păcate, au ajuns la Terapie Intensivă’

În cadrul întâlnirii, au fost prezentate principalele atribuţii ce revin instituţiilor cu responsabilităţi în organizarea şi desfăşurarea alegerilor, precum şi stadiul îndeplinirii măsurilor organizatorice dispuse până în prezent, conform Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 576/2020.

"Ministerul Afacerilor Interne urmăreşte în continuare, ca toate instituţiile implicate în organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale din anul 2020, să realizeze acţiunile din Programul calendaristic la termenele aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 576/2020", arată sursa citată.

Citește și: EXCLUSIV Ecaterina Andronescu pune la zid Guvernul Orban: ‘Măsurile vin foarte târziu!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.