Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mare pramatie: un om de afaceri din Timișoara șterge pe joc cu Dominic Fritz

dan dinu

E forfotă mare în HORECA din Timișoara - Patronii de restaurante și cafenele din zona centrală au intrat în isterie după ce administrația Fritz a decis ca pe 17 februarie, dată la care se deschide oficial Capitala Culturală Europeană, să se închidă toate terasele. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, spune că vrea ca oamenii să fie concentrați pe eveniment. Patronii au uitat de zilele în care de bună voie au cerut ca afacerile lor să rămână deschise numai pentru vaccinați, închizând ușa celor care au ales să nu se vaccineze, și acum se plâng de discriminare!

"Cu siguranta, pentru turistul care vine sa viziteze Timisoara, piata Unirii este unul dintre cele mai importante obiective turistice pe care le poate vizita in Timisoara. Probabil cea mai importanta artera prin care poti sa ajungi sa vizitezi piata Unirii, ramane strada Gh Lazar.

Aceasta strada arata ca in imaginea de mai jos. Doar ca edilii nostri USR isti, in loc sa se preocupe de aspectul principalei artere spre piateta si totodata siguranta turistului, ei au ceva cu HORECA, care e “nesigura”  Si mai iese si public, turistul nr 1 al Timisorii si ne spune ca el nu negociaza siguranta turistului.

Si pont, domnule Dominic Fritz, noi cetatenii si investitorii acestui oras, nu trebuie sa ne justificam in fata dumneavoastra. Este exact invers, prin natura functiei pe care o detineti.

Mare pramatie!", scrie pe Facebook omul de afaceri Dan Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.