Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie amenință Teheranul: Iranul merge pe un drum periculos, ilegal și destabilizator

marea britanie

Ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, a declarat sâmbătă că Iranul „merge pe un drum periculos”, după ce Teheranul a anunțat că a capturat un petrolier britanic, informează Reuters.

„Acțiunile de ieri din Golf reprezintă semne îngrijorătoare cu privire la faptul că Iranul merge pe un drum periculos, ilegal și destabilizator, după ce autoritățile din Gibraltar au sechestrat în mod legal un petrolier care se îndrepta spre Siria”, a spus acesta pe Twitter.

„După cum am spus și ieri, reacția noastră va fi una atent analizată, dar solidă. Încercăm să găsim o modalitate de a rezolva această problemă”, a adăugat Hunt.

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat, vineri, capturarea unui petrolier britanic în Strâmtoarea Hormuz. Nava Stena Impero a fost oprită de Gardienii Revoluţiei pentru „nerespectarea codului maritim internaţional, la solicitarea Autorităţii portuare şi maritime din provincia Hormuzgan”, a transmis site-ul Sepahnews.

Autoritățile britanice au transmis că nu au reușit să intre în contact cu nava Stena Impero, care „se îndreaptă în nord, spre Iran” și are 23 de persoane la bord.

Citește și: Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: 'Regele' spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.