Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU privind cazul Skripal

The Daily Beast
sergei skripal

Marea Britanie a cerut o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre atacul neurotoxic ce l-a vizat pe fostul spion rus Serghei Skripal, după ce autoritățile au condamnat doi cetățeni ruși pentru incident, relatează site-ul agenției Dpa, conform Mediafax.

Ambasadorul britanic la ONU, Karen Pierce, a informat că Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU pentru a discuta despre cazul Skripal.

Premierul Theresa May a informat Parlamenul că ofițerii de informații au adunat „suficiente dovezi” pentru condamnarea a doi cetățeni ruși, acuzați că au încercat să îl omoare pe fostul agent secret rus Serghei Skripal şi pe fiica acestuia, Iulia.

Aceasta a acuzat Moscova de diseminarea informației cu privire la acest caz, insistând că Marea Britanie deține dovezi conform cărora Rusia este responsabilă pentru atacul neurotoxic.

Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani și fiica sa, Iulia, în vârstă de 33 de ani, au fost otrăviți cu agentul neurotoxic Noviciok în luna martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.