Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea noapte a muzicii româneşti: peste 30 de artişti de top pe o singură scenă

media music awards

Peste 30 de artiști de top şi-au anunţat prezenţa la ediţia 2016 a singurei gale de premii muzicale din România, Media Music Awards.

Nume consacrate vor cânta pe scena din Sibiu, a celei de-a cincea ediții Media Music Awards: Andra, Smiley, Delia, Holograf, Carla's Dream, Connect-r, Alina Eremia, Lora, Feli, Faydee, Voltaj, Puya, Guess Who, Grasu XXL, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, What's Up, Vescan, Florin Ristei, Jo, Randi, Mihail, Sore, Corina, Deepcentral, Dj Sava, Maxim, Adrian Sina, Amna, Robert Toma.

Relația Turcia - Germania se ERODEAZĂ pe zi ce trece. Ce urmează să facă armata germană

Media Music Awards 2016 va avea loc la Sibiu, pe 15 septembrie. Singura gală de premii muzicale din România, cu premii acordate pe baza difuzărilor radio – TV, se va desfășura, ca şi până acum, în Piața Mare, pe o scenă comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de spectatori.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica si monitorizeaza in timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.