Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea UITARE a lui Klaus Iohannis în Spania

iohannis rajoy

Surpriză totală pentru românii din Spania la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis. Toată lumea a remarcat cum pentru prima dată la o vizită în străinătate și la o întâlnire cu comunitatea românească președintele a evitat voit subiectul votului prin corespondență.

Citește și: SENZAȚIE Carmen Iohannis a eclipsat-o pe Regina Spaniei, Letizia / FOTO

Altă dată un punct cheie în orice discurs al său în fața românilor stabiliți în diverse țări din Europa, președintele a uitat cu desăvârșire de promisiunea făcută: Legea votului prin corespondență.

La ultima mare întâlnire cu românii din afara granițelor - cea de la Milano - președintele a spus răspicat că va convoca partidele la consultări de atâtea ori cât trebuie pentru ca acest proiect de lege să fie adoptat cât mai repede.

Acum președintele NU a mai pomenit nimic. A uitat președintele de promisiune? Puțin probabil. Ce să fie atunci? Neputință sau strategie?

Vezi și: Presa din Spania face o descriere rară a lui Klaus și Carmen Iohannis

Mai degrabă prima variantă... deși în acest caz e inexplicabil de ce nu încearcă măcar o presiunea mediatică asupra majorității parlamentare și așa la pământ odată cu războiul total din PSD și problemele din ce în ce mai mari de ordin penal ale premierului Victor Ponta.

Deocamdată Parlamentul e în vacanță și promovarea unui astfel de proiect de lege s-ar adopta cel mai devreme la sfârșitul lui septembrie... asta în cazul fericit în care partidele mari se vor fi pus de acord asupra unei forme a legii. În caz contrar legea nu se va schimba și cozile la ambasade și consulate se vor reedita.

Iată ce le-a spus președintele românilor din Spania în cadrul reuniunii cu reprezentanții lor de la Hotel Intercontinental din Madrid - aici textul integral al discursului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.