Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele absent de la ședința solemnă de Ziua Națională: Klaus Iohannis a lipsit din Parlament pentru al doilea an consecutiv

Inquam Photos / George Calin
iohannis parlament

Camera Deputaților și Senatul au organizat luni, 28 noiembrie, o ședință comună solemnă consacrată aniversării Zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Marele absent a fost, la fel ca în 2021, președintele Klaus Iohannis.

Parlamentul s-a reunit astăzi de la ora 17:00, într-o ședință solemnă, pentru a marca împlinirea a 104 ani de la Marea Unire. Printre personalitățile invitate să ia cuvântul s-au aflat președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, președinții celor două Camere ale Parlamentului, reprezentanții grupurilor parlamentare.

Președintele Iohannis a preferat ca la ora începerii ședinței solemne a Parlamentului (17.00) să apară într-o conferință de presă alături de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Klaus Iohannis nu a transmis nici un mesaj prin intermediul unui consilier.

La București, Ziua Națională va fi celebrată printr-o defilare pe sub Arcul de Triumf. Pe 1 decembrie de la ora 11:00, va avea loc prima paradă cu cea mai mare participare a militarilor aliați. Acesta se va desfășura fără restricții pentru public, pentru prima oară după pandemie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.