Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele Premiu al Brazilei de Formula 1 va avea loc la Sao Paulo până în 2030

Formula1.com
Formula 1

Marele Premiu al Braziliei de Formula 1, care se desfăşoară pe circuitul Interlagos din Sao Paulo, a fost prelungit până în 2030, a anunţat vineri promotorul campionatului mondial de Formula 1.

Într-un comunicat de presă publicat înaintea celei de-a 40-a ediţii a Marelui Premiu al Braziliei disputat în acest weekend, F1 evidenţiază „investiţiile semnificative” făcute la Interlagos „pentru a-l face un loc potrivit pentru găzduirea unor evenimente de divertisment mai larg”, conform news.ro.

„Brazilia are o moştenire bogată în cursele cu motor, iar acest circuit emblematic este foarte popular printre piloţii şi fanii din întreaga lume”, a amintit şeful F1, Stefano Domenicali, citat în comunicatul de presă. „Întruchipează tot ceea ce face cursele cu motor atât de fermecătoare şi abia aşteptăm să vedem cum se dezvoltă în anii următori pentru a oferi o experienţă şi mai bună”, a continuat italianul.

Pe lângă victoria legendei braziliene Ayrton Senna în 1991, Interlagos a fost şi scena încoronării finlandezuului Kimi Räikkönen în 2007 şi britanicului Lewis Hamilton în 2008 împotriva brazilianului Felipe Massa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.