Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele Premiu IndyCar de la Long Beach a fost anulat, din cauza coronavirusului

formula 1

Organizatorii Marelui Premiu de la Long Beach au anunţat, miercuri, anularea acestei etape din campionatul automobilistic nord-american IndyCar, programată iniţial pe 19 aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus, care ameninţă şi Cursa de 500 de mile de la Indianapolis o lună mai târziu, informează AFP.

Cu un traseu pe străzile din Long Beach, la sud de Los Angeles, cursa are loc anual începând din 1975, mai întâi în Formula 5.000, apoi la Formula 1 din 1967 până în 1983, apoi în diferite campionate americane, între care IndyCar începând din 2009, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

"În cursul ultimelor zile, am căutat posibilitatea să amânăm Grand Prix-ul pentru o dată ulterioară, dar acest lucru nu este fezabil în 2020", a declarat Jim Michaelian, preşedintele Asociaţiei Grand Prix.

Long Beach se alătură astfel oraşelor St. Petersburg (Florida), Austin (Texas) şi Birmingham (Alabama) în rândul curselor campionatului 2020 anulate din cauza propagării Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.