Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele SECRET al Elenei Udrea: S-a CĂSĂTORIT cu concubinul său, Adrian Alexandrov

captura TV
Elena Udrea Alexandrov

Au organizat unul dintre cele mai de fițe botezuri din showbiz, la care a fost prezentă toată spuma showbizului românesc. Elena Udrea și Adrian Alexandrov abia și-au creștinat fetița, dar acum a ieșit la iveală un amănunt incredibil despre relația lor, potrivit spynews.ro.

Paparazii au surprins un detaliu pe degetele inelare ale celor doi, care îi dă de gol că și-ar fi jurat deja iubire în fața lui Dumnezeu, în mare secret. La botezul Evei Maria ambii au purtat verighetele pe deget și, într-un fel, pare că și-au asumat acest lucru, alegând să le expună public. Pentru moment, nici unul dintre ei nu a dat declarații despre o posibilă nuntă care a avut deja loc, însă imaginile vorbesc de la sine.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

Un alt detaliu care ne poate face să ne gândim că evenimentul a fost unul relativ recent este faptul că, la un moment dat, Adrian Alexandrov se juca cu verigheta, semn că încă nu s-a obișnuit cu bijuteria care tronează pe degetul său inelar.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat fetița, pe Eva Maria, pe 20 septembrie, chiar în ziua în care micuța împlinea un an.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

"Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei. Lucrurile au fost făcute în aşa fel încât am ajuns cu botezul chiar de ziua ei. Ăsta a fost un semn. Dumnezeu a făcut în aşa fel. Ştiam că va fi bine. Îmi doresc să crească sănătoasă, cu noi alături, să fie înconjurată de iubire, asta e cel mai important", a declarat Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.