Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marginalizarea conservatorilor și triumful progresismului din echipa Cîțu

evz.ro
PNL

Zilele trecute un eveniment aparent banal s-a întâmplat pe Facebook, respective Alina Gorghiu anunța triumfal legalizarea mamelor surogat în Israel și posibilitatea cuplurilor gay de a avea copii cu ajutorul acestor mame. Anunțul în sine nu este problematic atâta timp cât persoana respective este cunoscută a fi o militantă a progresismului. Ce este ciudată este lipsa de reacție a lui Robert Sighiartău, distinsul coleg de echipă al doamnei Gorghiu.

În interiorul PNL se știe că în jurul premierului Cîțu s-au adunat toți progresiștii, el însuși având vederi asemănătoare. Surpriza neplăcută este că această tabăra începe să domine copios din punct de vedere ideologic în jurul premierului, având-o că vârf de lance pe Alina Gorghiu. Știm că aceasta este o susținătoare deschisă a parteneriatului civil, a atacat în mod extrem de dur referendumul pentru familie și nu ratează nicio ocazie pentru a-i ataca pe conservatorii din PNL.

Țînând cont de profilul acestei grupări nimeni din interiorul comunității conservatoare nu înțelege capacitatea domnului Sighiartău de a suporta toate excesele progresiste ale echipei Cîțu-Gorghiu însă se pare că acesta este de acord să treacă și peste învățăturile creștine pentru a accede la puterea politică.

Ce este clar este că precum în USR și în PNL apare un filon progresist puternic, în jurul echipei Cîțu. Acesta este condus de Alina Gorghiu, iar după cum se comportă în spațiul public și țînând cont de relația strânsă dintre familia Isar-Gorghiu și premier e posibil să vedem niște proiecte legislative controversate în parlament dacă această echipă va ajunge la vârful PNL.

Până atunci însă, se pare că valorile creștine pe care domnul Sighiartău le susține atât de tare în spațiul public sunt ignorate cu desăvârșire de către apropiații premierului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.