Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Șarapova, invitată la turneul WTA de la Toronto

Maria Sarapova

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, revenită în circuitul profesionist luna trecută, după o suspendare de un an și trei luni pentru dopaj, a primit o invitație (wild-card) pentru turneul WTA de la Toronto, programat în perioada 5-13 august, a anunțat Tennis Canada, organizatorul competiției, citat de AFP.

"Sunt cu adevărat nerăbdătoare să mă întorc în Canada", a declarat vedeta rusă, în vârstă de 30 ani, citată în comunicat. "Am păstrat amintiri minunate după vizitele mele la Toronto, deoarece fanii m-au susținut întotdeauna", a adăugat ea, potrivit Agerpres.

Citește și: Veste TERIBILĂ pentru Simona Halep: Membru al familiei, condamnat DEFINITIV

Șarapova, fostă nr.1 mondial și câștigătoarea a cinci turnee de Mare Șlem, s-a văzut refuzată de organizatorii turneului de la Roland Garros, care nu au dorit să-i acorde un wild-card jucătoarei ruse, dublă învingătoare a competiției pariziene. În schimb, ea a asigurat că va lua parte la calificările pentru turneul de la Wimbledon.

Cea mai bună jucătoare canadiană a momentului, Eugenie Bouchard, a fost una dintre colegele de circuit care au criticat revenirea Mariei Șarapova în competiție, afirmând că "trișorii" ar trebuie excluși pe viață din sport, nu reprimiți cu entuziasm, precizează Reuters.

Cele două s-au întâlnit luna aceasta în turul al doilea al turneului de la Madrid, canadianca reușind să se impună în trei seturi în fața rusoaicei: 7-5, 2-6, 6-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.