Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Cârneci, îngenuncheată de durere! Soțul artistei a murit după o lungă luptă cu o boală necruțătoare

Soțul Mariei Cârneci s-a stins din viață astăzi, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Soțul artistei, în urmă cu câteva luni, a fost supus unei operații grele. După intervenție au apărut mai multe complicații și s-a luptat mult timp cu boala, potrivit Spynews.ro.

Din păcate, astăzi a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens in sufletele apropiaților. Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o soție norocoasă că are un bărbat așa bun lângă ea. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de trei decenii.

Citește și: FC Viitorul a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 4-1, în runda 17 din Liga 1: Oaspeții au evoluat în dublă inferioritate numerică din minutul 36

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus mâine, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera.Maria Cârneci trece acum prin momente cumplite și trebuie să fie puternică, familia ei trecând printr-o adevărată cumpănă.

"Cu soţul meu sunt împreună de 34 de ani. Poate că soţul meu m-a înşelat însă niciodată nu mi-am dat seama. (...) Acum sunt leşinată după nepoţica mea Rose Mari. Şi mereu mă dedic ei. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau aşa pe ascuns şi mă dă de gol." declara Maria Cârneci la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.