Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Vasii aruncă BOMBA despre Liviu Dragnea: 'Judecătorul ne-a întrebat dacă vrem să le ascultăm. Dacă o făceam, Dragnea era liber acum'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Celebra avocată Maria Vasii a făcut, vineri seara, o serie de dezvăluiri despre procesul în care Liviu Dragnea a ajuns să fie condamnat la închisoare cu executare, pentru următorii 3 ani și 6 luni. Dragnea ar fi putut prelungi durata judecării, dacă ar fi ascultat sfatul avocatului și ar fi fost de acord și cu propunerea judecătorului.

Vasii, fostă avocată a lui Dragnea, ulterior fiind schimbată și fiind preluată de celelalte părți din dosar, a propus, în instanță, ascultarea a sute de DVD-uri cu înregistrări cu liderii PSD, din timpul campaniei pentru referendumul de demitere a lui Traian Băsescu, din 2012. Astfel, procedura de judecată ar fi durat foarte mult, până se epuizau de ascultat toate înregistrările.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

”Aveți în vedere următorul aspect. La ultimul termen de judecată în primă instanță, am primit câteva sacoșe de DVD-uri cu toate înregistrările campaniilor electorale și discuții cu lideri politici. Judecătorii ne-au întrebat dacă vrem să ascultăm acele înregistrări. Desigur, pentru clientele mele nu erau relevante. Dacă domnul Dragnea ar fi dorit să ascultăm acele DVD-uri, cu siguranță, și acum ascultam, deci nu era judecat nici în primă instanță. Ca atare, nici domnul Dragnea nu era în pușcărie. Dar domnul Dragnea nu a dorit, probabil, să afecteze imaginea PSD-ului sau culisele, să zicem, unei campanii. Era foarte încrezător pentru modul cum se poate judeca sub toate aspectele.”, a spus Maria Vasii, la Antena 3.

Citește și: Afirmații făcute de Cozmin Gușă! ‘E vorba de resurse, contracte funcții’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.