Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Iancu, scos cu jandarmii din boxa acuzațiilor în procesul Tender CAROM: A făcut SCANDAL

marian_iancu

Momente tensionate la procesul Tender-CAROM. Ședința de judecată a fost întreruptă pentru ca Marian Iancu să fie scos din sală.

Iancu a luat cuvântul pentru a susține două cereri de recuzare, una a completului și cealaltă a procurorului. Completul nu a fost de acord cu cererile sale, ceea ce l-a supărat pe Marian Iancu, care i-a amintit președintelui de complet că a depus o plângere penală la Parchet împotriva acestuia pentru abuz în serviciu.

După ce i s-a atras atenția, fără succes, că trebuie să își păstreze calmul, s-a dispus suspendrea sedinței pentru ca Marian Iancu să fie scos din sala de judecată.

După discuții purtate între omul de afaceri și garda de la Administrația Națională a Penitenciarelor, acesta a fost de acord să fie încătușat și scos din sala de judecată, pentru că Marian Iancu este condamnat definitiv în dosarul referitor la situația companiei Rafo Onești.

După momentul tensionat, procesul va fi reluat și vor continua pledoariile avocaților.

Acuzaţiile pe numele lui Ovidiu Tender se prescriu pe 9 iunie și, se pare, că acesta este motivul principal al scandalului dăcut de fostul patron al Politehnicii Timișoara. În acest dosar, Ovidiu Tender a fost trimis în judecată în 2006, rechizitoriul fiind întocmit de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, trimisă în judecată, în stare de arest, în dosarul despăgubirilor pentru un teren supraevaluat.

Tender este acuzat că, alături de Marian Iancu, a preluat ilegal controlul companiei Carom SA Oneşti şi au prejudiciat-o cu 1.400 de miliarde de lei vechi, sumă stabilită la nivelul anului 2003.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.