Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o prezentatoare și-a dat demisia: 'Din cauza schimbărilor care s-au făcut la Realitatea, nu mă mai regăsesc în acest proiect'

realitatea plus

Schimbările de la Realitatea PLUS continuă pe bandă rulantă! După ce Denise Rifai a demisionat, iar Cozmin Gușă a precizat că nu se mai ocupă de partea editorială a postului, mai mulți jurnaliști, printre care Costi Rogozanu și Florentina Bălășoiu, au decis să rupă colaborarea cu televiziunea de știri. Ultima jurnalistă care a luat decizia de a demisiona este Mariana Zberianu, prezentatoare de știri. Ea acuză noua conducere de schimbările făcute.

”Azi mi-am dat demisia de la Realitatea.

Sunt opt ani de muncă aici, în care am lucrat alături de oameni extraordinari, am realizat lucruri minunate și nu o spun eu (pentru că cei care mă cunosc foarte bine știu că sunt mult prea modestă), ci voi cei care ne-ați fost alături, în toți acești ani, fie că vorbim de telespectatori, invitați, prieteni sau familie.

Citește și: Ultimă oră! După 15 mai se deschid Bisericile, dar mall-urile, restaurantele și terasele rămân închise

Tututor vă multumesc pentru această experiență!

În ultima vreme însă, din cauza schimbărilor care s-au făcut la Realitatea, nu mă mai regăsesc în acest proiect.

În cei peste 16 ani de când sunt jurnalist, atunci când am simțit că nu mai pot face lucrurile în care cred cu tărie, am decis să fiu deschisă unei noi experiențe.

Vă îmbrățisez cu drag!

PS Mulțumesc, Theo, Sorin!”, a anunțat jurnalista.

Citește și: După ce CCR a decis că eliminarea pensiilor speciale este neconstituțională, Rareș Bogdan pregătește o nouă ofensivă: Avem alte soluții

Mariana Zberianu fusese băgată în șomaj tehnic de către noua conducere, până pe 15 mai. Ea lucra de aproape opt ani la Realitatea TV, unde a prezentat mai multe emisiuni, printre care Perspektiva. Înainte de Realitatea, a lucrat la TVR Iași (aproape trei ani) și la Antena 3 (peste patru ani).

Mariana Zberianu își continuă colaborarea pe care o are de aproape doi ani cu Europa FM, unde prezintă știrile din zilele de weekend.

Citește și: Aproape de o nouă autostradă în România! Ludovic Orban a semnat contractul – Întârziere de 2 ani și jumătate .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.