Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marinari români salvează de la moarte o femeie care s-a aruncat de pe Podul Muncii în Canalul Bega

www.adevarul.ro
Marinari

Doi marinari din cadrul Secţiei Transport Naval a Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT) au salvat de la înec o femeie care s-a aruncat de pe Podul Muncii în Canalul Bega, potrivit Agerpres.

"Luis Eduard Hărătău şi Kiss Csaba, ambii angajaţi la Transportul Naval al STPT, au devenit eroi, după ce au salvat o femeie de la înec, marţi după-amiază. Ei au observat femeia în Canalul Bega, după ce aceasta s-a aruncat de pe Podul Muncii, în zona fostei fabrici de ţigări, din cartierul istoric Iosefin", arată, miercuri, site-ul STPT.

Citeşte şi: VIDEO Percheziţii de amploare într-un dosar de înşelăciune cu pretinse teste COVID - Aproape 10.000 de teste nereale încerca firma să vândă pe internet

Luis Eduard Hărătău a relatat că după ce a observat persoana în Bega, au încercat să o aducă la mal cu colacul de salvare şi saula, dar nu au reuşit.

"Am apelat şi la cange, dar rezultatul a fost acelaşi. În aceste condiţii, m-am dezbrăcat şi m-am aruncat în Bega (la temperaturi de aproape 0 grade Celsius - n.r.), reuşind să o scot pe doamna respectivă din apă, cu ajutorul colegului meu Kiss Csaba. Până la sosirea unui echipaj SMURD, după ce în prealabil s-a sunat la 112, femeii i-a fost acordat primul ajutor cu succes, aceasta fiind transportată la spital", spune Luis Eduard Hărătău.

Angajaţii Secţiei Transport Naval a STPT au mai fost protagoniştii unor evenimente similare de două ori, în ultimul an reuşind să salveze de la înec alte două persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.