Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mărirea mediei în natură: Un profesor din Dolj i-a cerut unei eleve favoruri sexuale

romaniatv.net
hartuire sexuala

Un profesor a fost reținut de polițiștii din Dolj după ce i-ar fi cerut unei eleve favoruri sexuale în schimbul unor note mai mari. Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 66 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual. Polițiștii au fost sesizați în 23 mai, prin apel la 112, de o tânără de 19 ani, elevă, cu privire la faptul că profesorul ar fi contactat-o telefonic şi i-ar fi pretins favoruri de natură sexuală în schimbul îmbunătățirii situației școlare la materia pe care o predă.

Citește și: Dosar DNA mai ceva ca în filme: un avocat ingenios dădea șpagă unui asistent medical ca să îi găsească clienți din spital

În 26 mai, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, în urma căreia a fost ridicat telefonul mobil care ar fi fost folosit la comiterea infracţiunii. Bărbatul a fost dus luni la poliție, iar în urma probatorului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore. Marți, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.