Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Arcăleanu şi-a anunţat candidatura pentru președinția PNL Vaslui

evz.ro
PNL

Consilierul judeţean Marius Arcăleanu şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale a PNL Vaslui.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Arcăleanu a precizat că această funcţie ar putea reprezenta pasul spre candidatura pentru candidatura ulterioară la preşedinţia filialei judeţene a partidului, despre care a spus că este condusă "dictatorial" de actualul lider, Nelu Tătaru, potrivit agerpres.ro.

"Consider că funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale va constitui un suport solid pentru candidatura mea ulterioară la funcţia de preşedinte al PNL Vaslui - organizaţia judeţeană. Din discuţiile cu dumneavoastră a rezultat nevoia de democraţie şi comunicare în organizaţiile noastre locale. Fiecare dintre noi a efectuat deja o analiză a modului de funcţionare al PNL Vaslui şi a identificat provocările care trebuie depăşite. Sunt adeptul democraţiei şi al comunicării şi, de aceea, vă asigur că, împreună, putem depăşi situaţia actuală, în care deciziile sunt luate dictatorial, de unul singur, fără consultări cu ceilalţi colegi din PNL Vaslui, de către preşedintele actual al organizaţiei judeţene", a transmis Arcăleanu într-un mesaj adresat colegilor de partid.

El a mai precizat că decizia de a candida se datorează, în primul rând, nevoii de reformare a organizaţiei PNL.

Marius Arcăleanu este preşedinte director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui, iar în trecut a deţinut funcţia de director executiv al Casei Judeţene de Pensii.

La alegerile locale din anul 2020 a fost candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, clasându-se pe locul al doilea cu un scor de 34,7%. A mai candidat în trecut atât la funcţia de primar al municipiului Vaslui, cât şi pentru funcţii în Parlamentul României, dar nu a reuşit să câştige. La alegerile generale din anul 2020, Marius Arcăleanu nu s-a regăsit pe listele de candidaţi PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.