Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Copil a fost învins de Andy Murray, la Madrid: Ce i-a spus liderul mondial / VIDEO

Marius Copil

Marius Copil a fost învins de scoțianul Andy Murray, numărul unu mondial, cu 6-4, 6-3, marți, în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 5.439.350 euro.

Copil (26 ani, 104 ATP), beneficiarul unui wild card, a făcut un meci destul de bun cu Murray, recunoscându-se învins după o oră și 24 de minute. Diferența a fost făcută în acest meci de retur, dar scoțianul nu a avut o zi ușoară, el vociferând aproape la fiecare nereușită.

Atunci cand Murray si Copil s-au indreptat spre fileu pentru a da mana, britanicul l-a intrebat pe roman daca este adevarat ca a reusit sa intre in Top 100 ATP pentru prima data in cariera.

” Murray: Ai intrat in Top 100 pentru prima data?

Copil: Da.

Murray: Bravo, buna treaba!

Copil: Succes pe mai departe.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Marius Copil, care va accede în premieră în top 100 după evoluția sa de la Mutua Madrid Open, a avut 20 de mingi direct câștigătoare (14 Murray), dar a făcut mai multe erori neforțate, 26, față de 9 ale adversarului. Fiecare jucător a reușit câte 3 ași, Copil a făcut două duble greșeli, iar Murray una.

În primul set, cei doi au mers cap la cap până la 5-4 pentru britanic, când Copil a făcut câteva erori, iar Murray a profitat și a încheiat setul pe serviciul arădeanului.

În actul al doilea, la 2-1 pentru Murray, Copil a încheiat ghemul cu un smash care l-a lovit pe fostul campion Manolo Santana, cel care dă numele terenului pe care s-a desfășurat meciul. Murray a reușit break-ul la 3-2 pentru el și a profitat de avantaj, încheind setul cu 6-3.

Pentru evoluția sa de la Madrid, Copil va fi recompensat cu 35.855 euro și 45 de puncte ATP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.