Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Daniel Dumitrașcu, candidat la Consiliul Local al Sectorului 5: S.O.S sector abandonat, caut primar gospodar!

Facebook
Marius Daniel Dumitrașcu

Marius Daniel Dumitrașcu, candidat la Consiliul Local al Sectorului 5, susține că situația în sectorul 5 este îngrozitoare, primarul Daniel Florea fiind luat prin surprindere de zăpadă.

''Peisaj superb de iarnă dacă privim pe geam, însă la nivel de sector 5, situația este îngrozitoare. Pentru a nu-și ieși din tipar, asemănător ultimilor aproape 4 ani de mandat, încă primarul în funcție #DF Daniel Florea, a fost luat pe nepregătite, surprins de zăpadă, de parcă ar fi în luna iunie (apropo, spre neplăcerea lui, va veni cât de curând și luna iunie când va pleca acasă). Așadar, cel mai leneș dintre primari, probabil doarme liniștit la această oră, doar admirând peisajul.

Citește și: Profesoara filmată când țipa la elevi și îi numea 'viermi', 'nesimțiți' și 'mizerabili' ar avea afecțiuni psihice

De la ora 4 dimineața sunt în teren, monitorizez o parte a sectorului 5 unde nu se intervine cu nici un utilaj ( str. Căruței, Badea Dumitru, Tiparniței, Ionescu Cristea, N. D. Cocea, Șinei, Uraniului, Platinei, Lacul Pasărea, Frânarului, Nufărul Galben, Eternității, Zețari, Brăniștari, Baciului, Vigoniei, Podul Giurgiului, Iordache Năstase, Anghel Alexandru).

De asemenea, în calitate de cetățean în primul rând, precum și de candidat la Consiliul local al primăriei sectorului 5, solicit telefonic continuu de azi noapte, organelor abilitate din sectorul 5 pentru a scoate utilajele la deszăpezire,.... liniște totală, aleșii noștri dorm!'', a scris Mariu Daniel Dumitrașcu pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.