Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Lăcătuș: 'Un soldat din Armata Română câştigă mult mai mult decât un fotbalist al Stelei în Liga a 4-a'

www.prosport.ro
gigi becali marius lacatus

Marius Lăcătuș a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă organizate miercuri, despre salariile de la CSA Steaua. Antrenorul a recunoscut că elevii săi nu sunt remunerați cu sume foarte mari. A făcut o comparație cu câștigurile militarilor, despre care a spus că ar lua mai mult, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Consultanții au apăsat butonul de panică în PNL / SURSE

"Nu cred că vor fi probleme cu plata salariilor. Mie nu îmi place să vorbesc despre partea financiară, însă să nu se creadă că la Steaua, în Liga a 4-a, se câştigă cine ştie cât. Cred că un soldat din Armata Română câştigă mult mai mult decât un fotbalist al Stelei în Liga a 4-a. Nu suntem invidioşi. Chiar le mulţumesc jucătorilor că au fost înţelegători, pentru că pentru cei mai vechi salariile au stagnat. Câştigă şi acum aceiaşi bani ca în primul an. Pentru că în momentul în care nu îţi îndeplineşti obiectivul e foarte greu să creşti salariile", a spus Lăcătuș.

Principalul obiectiv al CSA este promovarea în Liga a 3-a. Totuși, Marius Lăcătuș a declarat că nu a discutat cu fotbaliștii săi care ar fi primele dacă echipa va încheia pe primul loc la finalul campionatului: "Nici nu am discutat de prime de promovare. Noi nu ne gândim neapărat la partea financiară. Sigur că e un lucru foarte important în viaţa fiecăruia, dar mergem cu gândul cam departe. Îi lăsăm pe cei din conducere să ne facă o surpriză la sfârşit de sezon în cazul în care vom promova. Noi acceptăm cu mare plăcere", a încheiat Lăcătuş.

CSA Steaua a încheiat pe primul loc turul Ligii a 4-a, cu 43 de puncte, cu 14 victorii și un singur egal. Următoarea clasată este CS FC Dinamo, la 5 puncte distanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.