Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Rogin: 10% din blocuri sunt termoizolate

marius rogin

Locuitorii din Sectorul 4 pierd bani din cauză că blocurile nu sunt reabilitate termic. Aceasta este parerea liderului PNL, Marius Rogin. El crede că în fiecare an oamenii pierd sume importante „În fiecare an, locuitorii din Sectorul 4 pierd bani din cauză că blocurile lor nu sunt reabilitate termic. Iarna ei pierd bani cu încălzirea, iar vara pierd bani din cauză că trebuie să folosească mai mult aparatele de aer condiționat” spune Rogin.

90% din blocurile de locuințe din Sectorul 4 nu sunt reabilitate termic deși au existat bani in buget „Procentul locuințelor care nu sunt termoizolate trebuie scăzut rapid. Există bani și există și posibilități tehnice. Este nevoie doar de voință politică. Cetățenii din Sectorul 4 au pierdut aproximativ 8000 de lei în ultimii ani din diferența de bani pe care au achitat-o pentru agent termic sau pe curent electric” a declarat Rogin.

Copresedintele PNL Sector 4 este de părere că administrația locală trebuie să facă tot posibilul pentru ca oamenii să beneficieze de confortul „Reabilitarea termică este necesară urgent în Sectorul 4. Oamenii au nevoie de asta, iar aleșii lor locali trebuie să ofere comunității exact lucrurile de care comunitatea are nevoie” spune Rogin.

El este de părere că reabilitarea termica trebuie începută rapid si doar decizia politică este necesară. PNL speră să obțină un scor bun la alegerile locale din Sectorul 4 pentru a pune termoizolarea pe lista priorităților. Sectorul 4 are un buget anual de aproximativ 150 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.