Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică va pleca de la Al-Shabab în vară

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

După reacția la adresa conducerii din ultimul meci de campionat, Marius Şumudică (48 de ani) are zilele numărate ca antrenor al echipei Al-Shabab. Din câte se pare, românul poate schimba campionatul. Ar avea o ofertă din Emiratele Arabe Unite și și-ar fi dat deja acordul verbal, anunță almowaten.net

La sfârșitul săptămânii trecute se speculau chiar și termenii financiari ai trecerii lui antrenorului în EAU. DigiSport nota că Șumudică poate deveni al treilea cel mai bine plătit tehnician român (2.5 milioane de dolari) , după Cosmin Olăroiu (Jiangsu Suning; 7 milioane de euro/ sezon) şi Laurenţiu Reghecampf (Al Wasl; 3.5 milioan de dolari/ sezon). Aceeaşi sursă preciza că că echipa interesată de Şumudică este obligată să plătească 150.000 dacă vrea să-l ”elibereze” de la Al-Shabab.

Şumudică a fost instalat pe banca lui Al-Shabab în vara anului trecut. A adunat 30 de meciuri, 16 victorii, 8 egaluri şi 6 înfrângeri. 1.86 puncte pe meci este media lui Şumudică la gruparea din Arabia Saudită. Înțelegerea dintre cele două părți este scadentă în 2020 și îi aduce antrenorului 1.4 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.