Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturisire ȘOC pe Facebook: 'Eu am ucis-o pe Mădălina Manole'

madalina manole

La şapte ani de la moartea Mădălinei Manole, Dan Negru a scris pe Facebook despre Mădălina Manole: „După 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina”.

Dezvăluiri PICANTE din cadrul întrevederii Trump-Macron. Liderul SUA, comentariu controversat la adresa Primei Doamne a Franţei

„De azi-dimineaţă o văd pe toate televiziunile pe Mădălina Manole, aşa cum nu o vedeam deloc cât timp trăia…După 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina ! Povestea e scurtă…Am întâlnit-o ultima dată pe Calea Plevnei în faţa Facultăţii de Stomatologie. Eram în maşină, îmi aşteptam soţia şi ea trecea pe jos. Am coborât din maşină şi am pălăvrăgit vreun sfert de oră…Mi-a reproşat discret că nu o mai invit în showurile mele şi am încercat să-i explic că nu depinde doar de mine, că piaţa de publicitate ne presează să căutăm mereu "noul" aruncând "vechiul" la gunoi. Era mâhnită, nici revoltată, nici resemnată. Doar mâhnită…Ţin minte că am trăncănit apoi minute bune tot felul de banalităţi. A fost ultima dată când am văzut-o în viaţă. Apoi, am aflat că sunt unul din ucigaşii ei. Am o mulţime de complici, de la oameni de radio până la producători, ştabi de televiziune sau corporatişti de prin agenţii de publicitate. Mulţi căpuşează doar televiziunea, radioul, sunt lipsiţi de pasiune dar suficienţi şi aroganţi explicând gusturile publicului. Le ştiu numele ! Unii îmi sunt prieteni aici, pe FB şi pot să recunoască public că-mi sunt complici. Noi am fost asasinii unor genuri muzicale, a unor generaţii, a unor tendinţe… (...) Killerii Mădălinei sunt şi cei ai Cerbului de Aur, ai folkului sau ai muzicii populare . Cel mai ascultat radio în New York, încă din anii 80, e LiteFM, un format radio hot-adult-contemporary unde Sinatra, Elvis sau Beatles sunt în heavy-rotation. Aşa cum a fost Mădălina Manole doar după 14 iunie 2010…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.