Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măruţă, din nou probleme cu legea. Dosarul a ajuns în instanţă!

catalin maruta

Cătălin Măruţă are din nou probleme cu legea. Dosarul deschis pe numele prezentatorului Tv a ajuns deja în instanţă! Cunoscutul prezentator de televiziune a intrat în atenţia poliţiştilor în urmă cu câteva luni. De atunci acesta a avut mai multe procese cu poliția rutieră.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii Spynews.ro,  Măruţă a călcat pe bec la începutul lunii noiembrie 2015 când a fost tras pe dreapta de către poliţiştii Brigăzii Rutiere. Nemulţumit de sancţiunea primită, prezentatorul s-a adresat instanţei şi, într-o primă fază a procesului, încheiată la începutul acestei luni, a reuşit să-i convingă pe judecători.

Decizia nu este însă definitivă aşa că, vrând-nevrând, Măruţă va mai da ochii cu magistraţii. Nu este prima întâlnire a vedetei cu oamenii legii. În 2014, chiar în cadrul emisiunii sale, Măruţă recunoştea că nu este un şofer disciplinat şi că din această cauză a fost aspru pedepsit poliţişti."Nu mai am carnet de nici eu nu mai ştiu când. Da, nu mai am carnet de nu mai ţin minte... Merg pe jos, nu mai am permis de câteva luni. Am cartela la metrou", recunoştea Măruţă prezentatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.