Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşina lui Vasile Blaga, implicată într-un accident auto: Precizări din PNL / FOTO

masina Vasile Blaga accident

Maşina lui Vasile Blaga, co-preşedintele PNL, a fost implicată într-un accident rutier destul de grav, cu o persoană rănită. Maşina era condusă de şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, chestorul Liviu Popa. Vasile Blaga nu se află în România, el fiind plecat la Berlin. Mașina implicată în accident este cea din declaraţia de avere a politicianului, nu de cea folosită in interes de partid. Totul s-a întâmplat pe centura municipiului Braşov.

Citeşte şi: INCENDIU de amploare la o firmă de reciclare: Zeci de pompieri au intervenit să stingă focul / VIDEO

Pe grupul de facebook „infotraficbrasov” a fost publicata si o fotografie cu cele doua autovehicule implicate in accident.  Ofiţerul, aflat în drum spre Bucureşti, a intrat cu maşina pe contrasens, în depăşirea unui autotren, şi a lovit o altă maşină, care venea din sens opus, scrie ebihoreanul.ro.

"Domnul Vasile Blaga i-a imprumutat masina domnului Liviu Popa, care ii este prieten de familie, pentru o deplasare la Bucuresti. Din toate informatiile pe care le am, Liviu Popa se afla in concediu iar deplasarea la Bucuresti a facut-o in scop personal. Domnul Vasile Blaga isi exprima regretul pentru incident si spera ca toate persoanele implicate sa fie sanatoase", a spus Mihai Somfelean, consilier al co-presedintelui PNL Vasile Blaga.

„Nu a fost nimic grav, de altfel eu îmi continui drumul spre Bucureşti cu aceeaşi maşină. Am vrut să depăşesc un TIR, am ieşit pe contrasens şi am lovit o maşină care venea din faţă”, a declarat şeful Poliţiei. Potrivit chestorului, evenimentul rutier a fost o simplă tamponare. „Nu au fost nici răniţi şi nici pagube materiale”, a spus Popa.

Citeşte şi: Lovitură pentru Gheorghe Mencinicopschi: Rămâne după gratii

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a declarat că evenimentul rutier nu a rămas înregistrat ca o simplă tamponare, întrucât s-a soldat cu rănirea unei persoane. "Şoferul de 48 ani din Bihor s-a angajat într-o depăşire, fără să se asigure, pe centura Braşovului, şi a intrat într-o coleziune cu o maşină care circula din sens opus. În urma accidentului, o doamnă de 36 de ani, pasageră în maşina lovită, a fost rănită uşor dar a refuzat internarea în spital", a explicat reprezentantul Poliţiei Braşov. Acesta este motivul pentru care poliţiştii Serviciului Rutier Braşov au deschis pe numele ofiţerului orădean o lucrare penală care va fi solutionată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov. "S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, la fel ca în orice altă situaţie similară", a spus Naghi.

Citeşte şi: Liviu Dragnea spune tot: 'Victor Ponta nu a fost bucuros când l-a văzut pe Sebi Ghiță pe listă'

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.