Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşini, blocate în nămeţi pe drumurile din Dolj, din cauza viscolului

Mai multe maşini au rămas blocate în nămeţi, marţi, pe drumurile din Dolj, din cauza viscolului. În unele zone, zăpada are peste un metru, iar utilajele de deszăpezire nu pot înainte din cauza vântului puternic, potrivit Mediafax.

Pe Drumul Judeţean 561, între localităţile Calopăr şi Segarcea, nu se poate circula. Mai multe maşini au derapat şi sunt blocate în şanţuri, a declarat, primarul comunei Calopăr, Marin Catalina.

Potrivit edilului din Calopăr, drumul este acoperit cu zăpadă şi nu se vede, iar utilajele nu fac faţă din cauza vântului puternic care aduce înapoi zăpada pe şosea.

„Nu mai ştiu ce să facem. Şi eu sunt înzăpezit. Sunt căzut în şanţ. Nu ştiu exact câte maşini sunt înzăpezite, se vede coloană. Noi ne ducem cu două utilaje şi suntem căzuţi în zăpadă, spre Segarcea. Oamenii să nu plece pentru că nu se vede nimic. E iadul pe pământ. Zăpada are un metru şi ceva, dar e ca un fum. O ia vântul de pe câmp şi o spulberă pe drum”, a declarat, Marin Cătălina, primarul comunei Calopăr.

Citește și: Profilul morţilor de COVID-19 din Italia: Nicio victimă sub 30 de ani, doar trei morţi fără alte boli, vârsta medie este 80 de ani

Şi Centura de Sud a Craiovei este blocată. Cinci utilaje de la Drumuri Naţionale încearcă să deszăpezească, dar din cuza vântului puternic nu se vede nimic, potrivit directorului DRDP Craiova, Gabriel Bratu.

„Centura de Sud a Craiovei este blocată. Bate foarte tare vântul, vizibilitatea e zero. Eu sunt chiar aici, pe centură, aştept trailerul cu autofreza. Am 5 utilaje, dar degeaba. Nu facem faţă. Cu cinci utilaje aici, sunt blocat, nu se poate circula. Sunt nămeţíi de un metru aici”, a spus Gabriel Bratu.

Potrivit Poliţiei Dolj, 6 drumuri in judeţul Dolj sunt blocat, iar pe alte cinci se circulă cu dificultate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.