Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mason Greenwood şi Phil Foden riscă sancţiuni disciplinare după ce au încălcat regulile carantinei la naţionala Angliei

Tinerii fotbalişti englezi Mason Greenwood şi Phil Foden riscă sancţiuni disciplinare după apariţia unei înregistrări video în care cei doi apar că invită tinere în camerele lor, după meciul de sâmbătă, în care Anglia a învins Islanda cu 1-0, la Reykljavik, în Liga Naţiunilor, transmite Reuters potrivit Agerpres.

Înregistrarea video a fost făcută cunoscută de publicaţia islandeză DV, după ce fetele în cauză au distribuit clipuri video pe reţeaua Snapchat, duminică.

Ca toţi componenţii naţionalei Angliei, Greenwood şi Foden, care şi-au făcut debutul în prima reprezentativă cu acest prilej, fac subiectul unor protocoale stricte pentru COVID-19, astfel încât să evite regulile carantinei. Astfel, ei nu aveau voie să se întâlnească cu nimeni din afara lotului echipei Angliei în timpul şederii în Islanda.

Anglia va juca marţi în deplasare cu Danemarca, iar selecţionerul Gareth Southgate va aborda probabil comportamentul tinerilor Greenwood şi Foden la conferinţa de presă de luni, cei doi riscând excluderea lor din lotul pentru Danemarca.

Potrivit lui Daily Mail ambii jucători au lipsit de la antrenamentul de luni.

Cel mai recent incident legat de naţionala Angliei a fost condamnarea cu suspendare primită de fundaşul Harry Maguire în Grecia, după ce s-a luat la bătaie în timp ce era în vacanţă în insula Mykonos.

Anglia a învins Islanda, viitoarea adversară a României în barajul pentru EURO 2020, cu 1-0, sâmbătă, la Reykjavik, printr-un gol marcat de Raheem Sterling (90+2 - penalty). Islandezii puteau obţine egalul, dar Birkir Bjarnason a ratat o lovitură de pedeapsă (90+3), şutând peste poartă. Fiecare formaţie a avut câte un jucător eliminat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.