Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂSURĂ RADICALĂ Vești proaste pentru românii care vor să plece în vacanță: Guvernul austriac va introduce o a treia carantină totală după Crăciun

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Guvernul austriac va institui o a treia carantină totală începând cu 26 decembrie, în încercarea de a opri pandemia de coronavirus, a anunţat vineri executivul de la Viena, relatează AFP, potrivit AGERPRES.

"În perioada 26 decembrie - 24 ianuarie, restricţiile de circulaţie se vor aplica din nou pe tot parcursul zilei", a indicat guvernul într-un comunicat. Până acum, restricţiile de circulaţie au fost decretate între orele 20:00 şi 06:00.

Magazinele şi şcolile se vor închide din nou până la 18 ianuarie. Deschiderea staţiunilor de schi este lăsată la latitudinea autorităţilor locale şi regionale.

Citește și: Marcel Ciolacu, scrisoare către Președintele Klaus Iohannis: ‘Vă solicit să cereți Guvernului să slujească interesul public, nu interesul de partid’

Din 15 ianuarie, doar persoanele care au făcut un test antigen vor putea reveni la viaţa socială înainte de ridicarea generală a restricţiilor pe 24 ianuarie, a precizat guvernul.

''În cursul săptămânii 18-24 ianuarie, şcolile, magazinele şi restaurantele vor fi deschise pentru toţi cei care au făcut un test antigen în urmă cu mai puţin de o săptămână', se arată în comunicat.

Profesorii, comercianţii care vin în contact cu clienţii şi şoferii din transportul în comun vor fi testaţi săptămânal începând din 18 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.