Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsurile sportive dacă apar cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor vor fi decise de FRF şi LPF

frf

FRF şi LPF decid măsurile sportive dacă, după reluarea meciurilor, apar cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor, cu respectarea legii şi protocoalelor sanitare în vigoare, a declarat, marţi, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, potrivit news.ro.

"Se aplică toate legile şi toate protocoalele existente în această ţară, valabile, descrise în documentele normative care există în acest moment. Există proceduri medicale clar şi bine definite în acele documente, există anchetă epidemiologică care se face, există izolare, stabilirea contacţilor direcţi, toate acele măsuri care sunt descrise.

Citește și: Procesele de la care Udrea așteaptă SALVAREA privind dosarul Gala Bute BAT pasul pe loc - ICCJ așteaptă răspunsurile CJUE și a amânat unul pentru luna octombrie

Cât priveşte zona sportivă, sancţiuni, reprogramări de meciuri sau decizii privind clasamentul, acestea aparţin în exclusivitatea organizatorului de competiţii, LPF sau FRF.

Este decizia lor, sunt regulamentele lor interne, ei stabilesc. Pe zona medicală, răspunderea e ca la oricare. Aceste măsuri, care chiar dacă par restrictive, nu fac altceva decât să securizeze competiţia şi sănătatea sportivilor care participă acolo", a spus ministrul, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Clipe de TENSIUNE pentru fostul șef al Parchetului Judecătoriei Buhuși - ICCJ a început judecarea apelului în dosarul de fugă de la locul accidentului

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat, marţi, că meciurile de fotbal se pot relua. FRF şi LPF au solicitat să reia partidele din Liga I la 13 iunie.

În campionatul Ligii I mai trebuie să aibă loc 72 de meciuri, 24 din play-off şi 48 din play-out.

Liga I este înteruptă de la 12 martie, când FRF a decis suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.