Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MDRAP: 17 tramvaie vor fi achiziţionate pentru municipiul Craiova

www.mdrap.ro
MDRAP

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice anunţă că 17 tramvaie, cu lungimea de 25 metri, care vor deservi rutele de transport public din municipiul Craiova, vor fi achiziţionate cu fonduri europene asigurate prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 - 2020, potrivit Agerpres.

Conform unui comunicat al MDRAP transmis vineri, ordinul de finanţare a proiectului a fost semnat pe 2 septembrie de ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar investiţia va fi implementată de MDRAP (în calitate de lider de parteneriat) şi municipiul Craiova (în calitate de partener).

Citește și: Două persoane au fost arestate, după ce au bătut și forțat mai multe tinere, printre care și o minoră, să se prostitueze

Valoarea finanţării nerambursabile este de 167.260.397,30 lei, iar perioada de implementare - de 48 de luni. Obiectivul proiectului îl reprezintă promovarea mobilităţii urbane durabile prin crearea unui sistem de transport public eficient, ecologic şi modern în municipiu, precizează sursa citată. 

Proiectul a fost depus în cadrul apelului cu numărul POR/2018/4/4.1/3/în parteneriat, Obiectivul specific 4.1. "Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă" din Axa prioritară 4 "Sprijinirea dezvoltării urbane durabile" a POR 2014 - 2020, mai arată MDRAP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.