Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meci întrerupt minute bune între Newcastle şi Tottenham, din cauza unei probleme medicale survenite în tribune

wikipedia.org
Tottenham Hotspur stadion

Meciul de fotbal dintre echipele Newcastle şi Tottenham, din etapa a 8-a a Premier League, a fost întrerupt timp de câteva minute, cu puţin înainte de pauză, duminică, din cauza unei probleme medicale survenite în tribunele stadionului St James Park, informează AFP, citat de agerpres.

În timp ce scorul era 2-1 pentru Spurs, cu câteva minute înainte de pauză, jucătorii lui Tottenham s-au precipitat spre banca tehnică pentru a cere medicilor echipei să meargă spre tribuna opusă.



Echipele medicale ale celor două formaţii au traversat terenul iar camerele postului Sky Sports, care difuza meciul, nu au arătat decât jucătorii, adunaţi la cererea arbitrului, în apropierea băncii de rezerve.

Conform ziariştilor aflaţi la faţa locului, medicii purtau cu ei defibrilatoare. După câteva minute, arbitrul le-a cerut jucătorilor să intre la vestiare şi difuzarea meciului a fost întreruptă.

La puţin timp după aceea, meciul s-a putut relua şi Newcastle a publicat un mesaj încurajator pe contul său de Twitter: "Suporterul care a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă a fost stabilizat şi se află în drum spre spital".

La reluarea meciului, Tottenham a înscris al treilea gol prin Heung-Min Son (min.45+4), după realizările lui Tanguy Ndombele (min. 17) şi Harry Kane (min.22), impunându-se cu 3-2.

Acest meci a consemnat şi meciul cu numărul 1.000 ca antrenor pentru Steve Bruce, însă viitorul său pe banca tehnică a lui Newcastle este destul de incert, echipa aflându-se pe locul 19 în clasament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.