Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meci nebun la Iaşi: Trupa lui Nicolo Napoli a obţinut o victorie de senzaţie / VIDEO

gsp.ro
Alexandru Tiganasu CSMS Iasi

Poli Iași s-a impus în fața formației Pandurii Târgu-Jiu, scor 3-2, în primul meci din etapa a noua a Ligii 1. Oaspeții au deschis rapid scorul, după doar cinci minute de joc, când Valentin Alexandru a șutat din interiorul careului, iar mingea a lovit transversala și a intrat în poartă.

Ieșenii au egalat cu zece minute înainte de pauză, când Ciucur a pătruns în centru și a șutat din apropierea punctului de la 11 metri, fără șansă pentru Stanca. Gazdele au întors rezultatul în minutul 53, grație reușitei lui Boiciuc. Gorjenii au restabilit egalitatea doar patru minute mai târziu, prin același Valentin Alexandru, care a înscirs cu o lovitură de cap, după centrarea lui Ungurușan. Fotbaliștii lui Nicolo Napoli au revenit în avantaj în minutul 62. Tigănașu a expediat o centrare care l-a surprins pe Stanca, portarul gorjenilor a respins în față, iar Piccioni a reluat în poartă.

Ieșenii au rămas în 10 pe final, după ce Ionuț Voicu a căzut al doilea cartonaș galben pentru un fault asupra lui Valentin Alexandru. Este prima victorie pentru Poli Iași după șase meciuri, în timp ce "pandurii" pierd pentru prima dată în 2016 în deplasare în Liga 1, ultima lor înfrângere "afară" fiind înregistrată pe 12 decembrie 2015, cu Dinamo-Pandurii, scor 2-1.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.