Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul de box Fury-Wilder III se va desfășura pe 24 iulie la Las Vegas

tyson fury

Contractul care oficializează desfăşurarea celui de-al treilea meci între englezul Tyson Fury şi americanul Deontay Wilder, pe 24 iulie la Las Vegas, având ca miză centura cu diamante la categoria grea, versiunea WBC, a fost semnat, a anunţat duminică boxerul britanic, citat de AFP.

"Wilder, contractul a fost semnat, te voi spulbera", a afirmat Fury după parafarea acordului, într-o postare video pe contul oficial al promotorului Top Rank, organizatorul luptei, subliniind că doreşte "să-i scurteze suferinţa" americanului, pe care vrea să-l facă "KO în prima rundă".

Cei doi pugilişti s-au înfruntat deja în două rânduri. Primul meci s-a încheiat la egalitate, în decembrie 2018, iar cel de-al doilea a fost câştigat de englez, prin KO tehnic în repriza a şaptea, în februarie 2020.

Contractul pentru cel de-al doilea meci între Fury şi Wilder prevedea şi o revanşă, însă pandemia de coronavirus a complicat organizarea acesteia, iar britanicul a ajuns între timp la un acord cu compatriotul său Anthony Joshua, deţinătorul centurilor WBA, IBF, WBO şi IBO, pentru o luptă de reunificare a titlurilor, care să aibă loc în luna august, în Arabia Saudită.

Reprezentanţii lui Wilder au apelat însă la arbitrajul unui fost judecător american, care i-a acordat ca termen data de 15 septembrie lui Tyson Fury pentru a-şi onora angajamentul faţă de american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.